Hellasbladet 2024-1

22 Hellas – Kvarnberga 35-18 Hellas tog emot Kvarnberga i Eriksdalshallen. Det blev egentligen inte något större besvär, i halvtid ledde Hellas med 17–5. I andra halvlek slog man av på takten, men gjorde ändå ytterligare 18 mål. Slutresultatet blev 35–18. Men det började lite oturligt, Theo trampade redan innan matchen snett på en förlupen boll, vrickade foten och fick se matchen från läktaren. Det blev dock ännu värre. Med mindre än tio minuter kvar drabbades Oskar av en otäck armskada som medförde en längre paus och medicinsk första hjälpen. Ett särskilt tack till Huddinges medicinska personal som hjälpte Felix S med omplåstringen. Sedan blev det färd till SÖS. Det visade sig att Oskars överarmsben hade brutits i fasen efter skottet. Efter det långa avbrottet för skadan kändes sedan matchen som att det lagts på en sordin. Hellas har hela säsongen haft ett mycket starkt försvar. Alla ger järnet och håller tight. Man brukar prata om folk man inte vill möta i en mörk gränd. När det gäller Hellasförsvaret möter man dem hellre i den mörka gränden än på handbollsplanen. . Danne och Felix G Thor Felix G Danne, Carl, Danne igen (Fredrik L avvaktar) Ovan ser vi bl.a. några ur ”skadelistan” som hjälper till på bänken.