Hellasbladet 2024-2

40 T E N N I S Bra insatser på junior-SM Tolv Hellasspelare åkte till Göteborg under påsklovet för att delta i junior-SM. Spelarna deltog i åldersklasserna 16 och 18, samt i den parallella tävlingen med det fashionabla namnet Åkes Äkta Hönökaka Cup för de yngre spelarna. Det blev många fina insatser och de flesta spelarna vann någon match. Den som lyckades allra bäst i SM-klasserna var Maja Sandström i FS18, som kvalade in i huvudtävlingen och tog sig hela vägen till kvartsfinal där det blev förlust mot den blivande mästaren. I 12-årsklasserna var det Knut Nyström som tog sig längst, i dubbel i par med Max Mandir från Göteborg. Efter ett par riktigt jämna matcher tog de sig hela vägen fram till final, där det blev en knapp förlust med 6–7, 5–7. Victor Nyström Hellasgårdens utökning av sina fina tennisbanor närmar sig fullbordan. Här är en bild från slutskedet. Och en av de första tävlingarna blir Klubbarnas Mästerskap. Läs mer på Hellas Tennis