Hellasbladet 2024-2

48 På söndagen var det dags för match igen. Motståndare var Lugi och Hellas var revanschsuget efter en snöplig förlust borta. De båda lagen följdes åt något så när, Lugi hade ett tag ledningen med 2-4, men Hellas kom igen till pausvilan och kunde utjämna till 4-4. Även andra kvarten var jämn. Här följdes lagen åt till en halvtidsvila med 8-8, fortfarande jämnt skägg, både i vattnet och i vissa ansikten. Tredje kvarten skiljde sig inte mycket utan i det var fortfarande jämnt i sista kvartsvilan, 11-11. I sista kvarten gav Hellas bättre kvalitet och Och här följer bilder och llte text från matchen mot LUGI 28/4 kondition utslag. Man gick ifrån till 14-11 med fyra minuter kvar och höll sedan ställningarna föredömligt. Lugi lyckades göra ytterligare ett mål, till 14-12 med 1.30 minuter kvar, men mer blev det inte. Två utvisningar den sista minuten för LUGI underlättade inte deras kamp, utan 1412 stod det när slutsignalen ekade i badet. Och platsen i Elitserien 2024/2025 var säkrad Målskyttar var:Strahinja Krkovic 6, Oscar Barve Jutner 5 Jonatan Barve Jutner, Stefan Lajsic och Adam Holm, 1 mål var. kjellgus45