Hellasbladet 2023-4

32 16 spelare från klubben deltog, från den yngsta på 6 år upp till föräldrar som även dom var med i både singel och dubbel. Det var juniorerna som verkligen visade framfötterna och satte sig själva på kartan genom fint spel och bra resultat. Förutom resultaten på banan så var det ett roligt sätt att lära känna varandra mer och heja på varandra under det digra spelschemat. Diego fick nattjobb när han satt med och kollade matcher som ena natten slutade kl.02.30, för att sen vara på plats tidig dagen efter för stöd och coaching innan och efter matcherna. Bra erfarenheter för alla inblandade! De främsta resultaten har ni här och vill ni se samtliga resultat från tävlingen så hittar ni dom på tennisresultat Seger för Gustav Karlsson i 14A, seger även för Philip Karlsson/Knut Nyström PD12 Finalister var Knut Nyström i 14B, Alfred Lindberg i 16A, Alex Haglund i 16B, Gabriel Cano i 9B, Kalle Centerwall i 10B Semi för Betty Brusewitz i 12B Grattis till alla som deltog och som fick bra matchträning! Tennisens juniorer i praktslag Det var en intensiv helg i Gävle för många av klubbens tävlingsspelare när Gefle Open avgjordes i slutet av november. Ytterligare några Gefleresenärer Tidigare under hösten har vi också haft flera fina framgångar: I Lidingöspelen vann Fabian Engkvist PS 16. Finalplatser för Nils Preger i PS14 och Maja Sandström i DS21. I Huddinge höstspel möttes Alex Haglund och Alfred Lindberg i finalen PS16B, där Alex vann. Nils Preger vann PS14-klassen i Södertälje Klara Laurelii vann FS16-klassen i Falun Alex Haglund gick till final i PS16 i Älta Stefan Törnö Alex Haglund Betty Brusewitz Flera av de framgångsrika tennisjuniorerna fick stipendier i samband med julbordsutdelningarna. Till höger: Knut Nyström, Tennis duktige och engagerade tränare Diego Dipaz och Philip Karlsson